http://www.unico-finance.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_nieuwgk-is-91.jpglink
http://www.unico-finance.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider_nieuw_2gk-is-91.jpglink
http://www.unico-finance.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider2agk-is-91.jpglink
http://www.unico-finance.nl/modules/mod_image_show_gk4/cache/slider3gk-is-91.jpglink
0 1 2 3

Werkwijze

Kennismaking

Elk contact tussen u en mij begint met een gratis kennismakingsgesprek. Samen bespreken we de reden van uw bezoek, uw wensen en nemen we mijn werkwijze door. Met de gegeven antwoorden stellen we een persoonlijk profiel vast. Aan de hand hiervan volgt een persoonlijk financieel advies. Wanneer u besluit zaken te gaan doen, spreken we samen een vast tarief af.

Inventarisatie

De volgende stap is het maken van een financieel overzicht. Dit begint met een inventarisatie van uw huidige financiële situatie. Hiervoor geeft u inzicht in zaken met betrekking tot uw gezinssituatie, inkomen, uitgaven, pensioenen, sparen, beleggen en (levens)verzekeringen. Pas wanneer we dit helder hebben, kan ik gedegen advies geven gericht op uw wensen en doelen voor de toekomst.
 
De inventarisatie is het fundament voor uw financiële plan. Wanneer deze klopt, staat het als een huis op een rots. Financiële regenbuien en stormen kunnen langskomen, maar uw huis blijft staan.

Uitwerking

Wanneer we samen hebben besloten wat u nodig heeft, ga ik aan de slag. Ik vraag offertes op, zeg oude contracten op, ga onderhandelingen aan. Ik regel kortom alles wat nodig is. Voor u is er geen omkijken meer naar, zodat u zich volledig kunt concentreren op andere belangrijke zaken, bijvoorbeeld de aankoop van uw woning.

Nieuwsbrief

  

Erkend hypotheekadviseur

Erkend hypotheek adviseur

Neem contact op

Unico Finance
Loubergweg 44
6961 EK Eerbeek
T: 0313 650 600
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.